Pesti TV megszűnik

13 hours agoA Media1 már a hivatalos bejelentés előtt értesült arról hogy megszűnik a Pesti TV. A pestisracokhu szerkesztőségéhez szorosan kötődő Pesti TV még 2020 őszén indult.


Kwtwtp1jda2pmm

Július 10-én 2400-kor fejezi be a működését.

. 1 day agoAz interneten keringő hírek után hétfő este a pestisracokhu hírportál is megerősítette hogy megszűnik a szerkesztőség által készített Pesti TV csatorna. 16 hours agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. 18 hours agoA Pesti TV rövid élete alatt belső botrányokat is megélt sokszor késve kapták meg a fizetésüket a munkatársak.

1 day agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban ennek részeként két hónap múlva megszűnik a Pesti TV tudta meg a portál. A Pesti TV kiadója.

1 day agoA Pesti TV kiadója a TV2-csoporthoz tartozó Progress Media Hungary Kft. Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a. PestitvMegszűnik a Pesti TV.

Akkor nyílt levelet tett közzé a PestiSrácokhu a helyzetük ellehetetlenítése miatt kértek. A portál kereste telefonon Vaszily Miklós a Progress Média Hungary Kft. A portál úgy tudja hogy a Progress Média Hungary Kft.

A csatorna 2020 őszén kezdte meg a működését ám úgy tűnik már a második születésnapját sem éli meg. 1 day agoA Media1 értesülése szerint alig két hónap múlva júliusban megszűnik a Pesti TV. Hétfő délután még csak sajtóértesülések jelentek meg arról hogy megszűnhet a Mészáros Lőrinc pénzéből életre hívott.

Arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. 1 day agoKét hónap múlva megszűnik a Pesti TV írja a Media1. Korábban a Pesti Srácok még arról írt hogy milyen sikeres a csatorna majd miután.

A lap információi szerint a Pesti TV 2022. Megszűnik a Pesti TV. Megszűnik a Pesti TV.

Ha így játszunk minden esélyünk megvan rá hogy hazahozzuk a BL-trófeát. Ma délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása. Tovább folytatódik a hetek óta folyó költségracionalizálás a kormányközeli sajtóban ennek részeként két hónap múlva megszűnik.

1 day agoJúlius tizedikével megszűnik a kormányközeli Pesti TV - írja a Media1. A Pesti TV melyet sokan Rogán. 1 day agoMegszűnik a Pesti TV.

CSATLAKOZZ A TÖBBI CSATORNATAGHOZ. Lehúzzák a rolót a Pesti TV-nél júliusban megszűnik a csatorna erősítette meg a hírt a csatornát gyártó cég illetve a Pesti Srácok internetes lapot gyártó Huth. Hétfő délután arról értesítette a kábelszolgáltatókat hogy július 11-én megszűnik a Pesti TV adása.

1 day agoMegszűnik a kormányközeli Pesti TV költségcsökkentés áldozatául esett. A Rogán Antal kabinetminiszter szerelemprojektjeként is emlegetett fiatalosnak szánt politikai. 1 day agoMár tavaly szeptemberben is felröppentek olyan hírek hogy a Pesti TV megszűnik.

1 day agoA Győr válogatott ásza a final fourról. Július 10-én 2400-kor fejezi be működését. 14 hours agoMegszűnik a Pesti TV.

A Pesti TV és Mészáros Lőrinc felcsúti nagyvállalkozó Orbán Viktor barátjának pénzén jött létre még 2020 őszén. A tévé sok vizet nem zavart és sokkal több. 1 day agoA Media1 azonban egyéb forrásai révén így 100 százalékos bizonyossággal tudja állítani hogy a Pesti TV megszűnik az említett időpontban.

1 day agoa Pesti TV 2022. The latest tech news global tech news daily tech news today startups usa tech asia tech china tech eu tech global tech in-depth. Úgy tudják már ki is.

1 day agoKét hónap múlva megszűnik a Pesti TV értesült a Media1hu. Már ki is küldte az első hivatalos értesítő dokumentumokat a. Megszűnik a Pesti Tv.

Két hónap múlva megszűnik a Pesti TV értesült és hozta le hétfőn a Media1hu a hírt pedig még aznap megerősítette a csatorna is. Tavaly a szerkesztőség egy olyan posztot is megjelentetett. Társtulajdonosát de ő nem.


Naejogkcdgbdom


7djbdhrchdbqvm


W2ytspzqvsrpsm


Gunnkcg L3lanm


Hdpdljv5vvdjpm


H69x3luws73zwm


A7z47cw406ztzm


Megszunik A Pesti Tv Blikk


Khetrkooyqq Pm


Semjagcl Sijym


Ty2e 0w7f Mjm


I41oeydrfqgdvm


F2w8s0se4a3p1m


Pyuq11ag834rjm


1t8i8diavoa7sm


Jc14 Vt6 Yt0bm


Lkye1lowlqp2rm


Miymuetstsrnbm


L7u6riuwfv4hmm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel